Antalya Yangın Haberleri : Son Dakika Antalya Nin Gundogmus Ilcesindeki Yangin Kontrol Altina Alindi Son Dakika Flas Haberler - Yangın, saat 18.30 sıralarında antalya'nın muratpaşa ilçesi kışla mahallesi 48 sokakta meydana geldi.

Antalya Yangın Haberleri : Son Dakika Antalya Nin Gundogmus Ilcesindeki Yangin Kontrol Altina Alindi Son Dakika Flas Haberler - Yangın, saat 18.30 sıralarında antalya'nın muratpaşa ilçesi kışla mahallesi 48 sokakta meydana geldi.. 11:02 i̇hh, yangın bölgelerindeki ihtiyaç tespit çalışmalarını sürdürecek. Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera ve araç zarar görmüştür. Son dakika haberine göre antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Afad yangında 3 kişinin öldüğünü 122 kişinin yaralı olduğunu duyurdu.

Yangın bölgesi manavgat'ta yağmur sevinci. İnsansız helikopter manavgat yangınlarında kullanıldı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor.

Turkiye Icin Kara Gunu Antalya Dan Sonra 5 Sehirde Daha Yangin Cikti Haberler Ankara Ankara Haber Son Dakika Ankara Haberleri
Turkiye Icin Kara Gunu Antalya Dan Sonra 5 Sehirde Daha Yangin Cikti Haberler Ankara Ankara Haber Son Dakika Ankara Haberleri from haberank.net
Son dakika haberine göre antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Ne tesadüf ki tamda otellik alanda yangın. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. 11:02 i̇hh, yangın bölgelerindeki ihtiyaç tespit çalışmalarını sürdürecek. Antalya son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Jandarma siber suçlar şubesi, provakatörlere göz açtırmadı, 66 şüpheli tespit edildi.

Antalya'da bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 acil servis ambulansı çıkan yangın sonucu cayır cayır yandı. .ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın. Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera ve araç zarar görmüştür. Jandarma siber suçlar şubesi, provakatörlere göz açtırmadı, 66 şüpheli tespit edildi. Antalya son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Antalya'nın en güncel haber sitesi! Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Afad yangında 3 kişinin öldüğünü 122 kişinin yaralı olduğunu duyurdu. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. 30 temmuz 2021 cuma 07:27.

Antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'da süper lüks yat üretim merkezinde yangın. Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

30 Temmuz Antalya Manavgat Mugla Marmaris Adana Yangin Son Dakika Haberleri Manavgat Yangin Sondu Mu Il Il Yangin Haberleri Son Durum Takvim
30 Temmuz Antalya Manavgat Mugla Marmaris Adana Yangin Son Dakika Haberleri Manavgat Yangin Sondu Mu Il Il Yangin Haberleri Son Durum Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Ne tesadüf ki tamda otellik alanda yangın. Antalya'da süper lüks yat üretim merkezinde yangın. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. 24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri. Antalya festival çarşısında büyük yangın! Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Jandarma siber suçlar şubesi, provakatörlere göz açtırmadı, 66 şüpheli tespit edildi. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya manavgat'da çıkan yangından son dakika haberler gelmeye devam ediyor.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya yangın haberleri sayfasında antalya yangın ile ilgili son dakika güncel antalya yangın haberlerini bulabilirsiniz. Antalya akseki ve manavgat çevresinde çıkan yangınlardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Antalya haberleri yangın bölgesi manavgat'ta, yaralar sarılıyor. Ana sayfa haberler antalya yangın haberleri. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Herhangi bir haber kaydınız bulunmamaktadır. Antalya yangını son durum ne? Antalya'nın en güncel haber sitesi! Antalya festival çarşısında büyük yangın! Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Yangın bölgesi manavgat'ta yağmur sevinci.

Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya akseki ve manavgat çevresinde çıkan yangınlardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya yangın haberleri sayfasında antalya yangın ile ilgili son dakika güncel antalya yangın haberlerini bulabilirsiniz. Antalya yangın etiketine sahip 4 sonuç bulundu.

6ilvuptgnjbxom
6ilvuptgnjbxom from cdn.iha.com.tr
11:02 i̇hh, yangın bölgelerindeki ihtiyaç tespit çalışmalarını sürdürecek. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, uçak ve helikopterlerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Hızla yayıldığı öğrenilen yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi. Ana sayfa haberler antalya yangın haberleri. Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Antalya'da süper lüks yat üretim merkezinde yangın. Antalya haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

30 temmuz 2021 cuma 07:27.

En son antalya haberleri anında burada. Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın. Bir nedenle başlayan yangını görenler durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya yangın haber arama sonuçları. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Herhangi bir haber kaydınız bulunmamaktadır. Antalya yangını son durum ne? Yangın hala kontrol altına alınabilmiş değil. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Alanya'da 4 yıldızlı otelde yangın.

Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor antalya yangın. Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook